Over ons

The story behind our podcast

Behind The Mic

Luck Verbeeck

Show Host

Al van in mijn jeugd besteedde ik mijn vrije tijd aan het verwezenlijken van wensen en verlangens. Ik werd op jonge leeftijd radiomaker en in de jaren ‘90 begon ik mijn carrière als programmamaker en regisseur.

In 1996 was mij eigen bedrijf een feit: Tropical studio’s werd geboren. Ik was de oprichter van Bouwtips, Lokale Televisie en tal van succesvolle projecten. Formules uitwerken en projecten lanceren is een fluitje van een cent, vind ik . Logische stappen nemen en blijven groeien is de boodschap.
Ik bewoog mij van de ene droom naar de andere. In 2010 reisde ik de wereld rond en draaide ik een documentaire over hoe andere culturen omgaan met hun wensen en verlangens. Sindsdien noemde ik mezelf een ​​dromenjager. Ik schreef een succesvolle Vlaamse musical, verschillende theaterstukken en het boek De Reis.

Vandaag activeer ik nog steeds dromen, wensen en verlangens en bouw ik aan de School Of Luck. Ik droom er van om de hele wereld hierover te informeren. Mijn leuze: Stop met zoeken, begin met vinden!

Sofie Vervloet

Show Host

Na een carrière in de eventwereld en culturele sector, ben ik in 2020 gestart als life coach. Ik probeer mensen te raken en laat makkelijk een hart spreken of angsten benoemen. Mijn enthousiasme kan vreugde en vrijheid opwekken.

Ik ben geïntrigeerd door mensen vol passie en charisma maar ik probeer vooral diepgaand contact te maken en anderen te inspireren om goed te doen. Mijn parttime job als leerkracht voor studenten in het deeltijds onderwijs is daar een voorbeeld van. Ik haal trots en vreugde uit het begeleiden van anderen om zichzelf te verbeteren. Oppervlakkigheid is niet aan mij besteed.

Ik ben dan ook niet bang om op te staan en te spreken wanneer ik het gevoel heb dat er iets moet worden gezegd. Communiceren met anderen voelt voor mij natuurlijk en eenvoudig en ik kan vertrouwen op een sterke intuïtie. Ik help mensen hun doel te bereiken, of het nu door middel van feiten en logica of rauwe emotie is. ‘Eerlijk zijn met jezelf’ en ‘niet bij de pakken blijven zitten’ zijn mijn sterkste leuzen.

Over onze podcast

Als coach voelen wij dagelijks die menselijke zoektocht naar gelukkig zijn. Maar wat is geluk eigenlijk? Hoe voel je dat en hoe kan je het koesteren? Is het deelbaar met anderen of uit te stretchen? En is geluk universeel of juist een persoonlijk gedachtengoed?

Ter inspiratie voor iedereen die met hiermee bezig is of er meer van wil weten, zijn wij deze podcastreeks over geluk gestart.

We brengen inspirerende verhalen van zowel bekende als onbekende mensen. Dompel je onder in deze verhalen en haal de mosterd die voor jou van toepassing kan zijn.

Steun ons

Je kan de show steunen door een sponsorschap.
Contacteer ons bij interesse.